Vacature communicatieadviseur

Dit item is verlopen op 05-07-2018.

Ben jij enthousiast, ambitieus en sta je stevig in je schoenen? En is communicatie jouw talent? Kom dan ons communicatieteam versterken! 

36 uur per week (max. schaal 10, € 4.225,= op basis van fulltime)
 

Westvoorne is een groene recreatieve gemeente volop in ontwikkeling. Met actieve en open communicatie willen we onze inwoners niet alleen informeren, maar ook de betrokkenheid van inwoners, bedrijven en organisaties bij plan- en besluitvorming vergroten. Daarnaast zetten we communicatie in om Westvoorne te promoten als badplaats en woongemeente. Er ligt dus mooi en uitdagend werk op je te wachten...

Het werk

Als communicatieadviseur is geen enkele werkdag het zelfde. Het communicatiebeleidsplan is je leidraad. Je draagt zorg voor de activiteiten die uit dit plan voortkomen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd het bestuur, management en collega’s over de inzet van communicatie. 
Je zorgt voor de  ontwikkeling van ons communicatiebeleid op het terrein van interne, concern- en beleidscommunicatie. Dit geldt ook voor de doorwikkeling van burger- en overheidsparticipatie. Zo blijven we als gemeente up-to-date.
Binnen de crisisorganisatie ben jij teamleider Pers- en Publieksvoorlichting. In het verlengde hiervan ben je ook inzetbaar in het kader van de Wet Veiligheidsregio’s. Dat betekent dat je in  een crisissituatie ook werkzaamheden voor de gemeente of ten behoeve van andere gemeenten verricht.
Verder coördineer je diverse communicatie-uitingen, -activiteiten, en –middelen en ben je verantwoordelijk voor de eindredactie van de wekelijkse gemeentepagina in de krant.

Jouw profiel

Jij bent die enthousiaste en bevlogen collega met HBO werk- en denkniveau en een ruime werkervaring in communicatie. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en met eigen verantwoordelijkheid te functioneren in een klein team. Je beschikt over vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheden. Denk hierbij aan: onderhandelen, onderzoeken, analyseren, redigeren en presenteren. Je hebt belangstelling voor ontwikkelingen in de samenleving en je kunt doelgroepen herkennen en erkennen. Je weet mensen te mobiliseren tot actieve deelname aan communicatieprocessen. Verder ben je innovatief en heb je kennis van ICT-toepassingen op je vakgebied.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 5 juli onder vermelding van vacature MI/BCO 07 naar het college van Burgemeester en Wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235ZH Rockanje. Per e-mail reageren kan ook: vacatures@westvoorne.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met het teamhoofd BCO, Miranda van Pelt. Zij is bereikbaar op tel: (0181) 40 80 78.
 

Reactieformulier

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Vacatures