Financieel medewerker/consulent m/v

(deze vacature vervalt op 26-08-2017)

Team JBC/Financiën is op zoek naar een 

Financieel medewerker/consulent m/v
36 uur per week, indicatie max. schaal 10  € 4.121,- bruto per maand
Vacature MID/JBC 08

Wij zoeken een ambitieuze collega, die het leuk vindt om zijn of haar tanden te zetten in de materie van Planning & Control en in tal van andere, vaak complexe vraagstukken. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de P&C-instrumenten en werk je aan de totstandkoming van de begroting, tussentijdse rapportages en jaarstukken. Je ondersteunt en adviseert hierbij met twee andere collega’s afdelingen op het gebied van financiën. Ook zorg je er als applicatiebeheerder voor dat de financiële applicaties door iedereen optimaal gebruikt kunnen worden. Wij werken met een P&C-cyclus waarmee wij kunnen sturen op doelen en resultaten.

Je profiel

Je hebt een hbo-opleiding (financiële richting) en je staat communicatief stevig in je schoenen. Verder heb je gevoel/aanleg voor informatisering.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV vóór 25 augustus 2017 naar het college van burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Per e-mail reageren kan ook: vacatures@westvoorne.nl.

Meer informatie?
Neem contact op met Jacko van der Windt, Teamhoofd JBC/Financiën. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0181) 40 81 13 of per e-mail j.vanderwindt@westvoorne.nl.

De complete functiebeschrijving, onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en onze bedrijfscultuur, vind je op onze website.

Reactieformulier

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Vacatures