Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid m/v

Dit item is verlopen op 14-11-2017.

Voor het team Openbare Orde, Welzijn en Onderwijs (OWO)  zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid m/v
20 uur per week

(indicatie max. schaal 10 € 4.162,= fulltime basis, aanloopschaal 9)
Vacature IZ OWO 17

Je bent behalve deskundig ook daadkrachtig. Je staat stevig in je schoenen en gaat lastige gesprekken niet uit de weg. Je kunt goed luisteren, bent doortastend en hebt overtuigingskracht om op een innemende maar duidelijke manier je punt te maken, maar verliest de klantgerichtheid niet uit het oog. Je weet je bovendien staande te houden in een operationele omgeving.

Het werk
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van beleid en de goede uitvoering van het evenementenbeleid, de Drank- en Horecawet en Bijzondere wet en regelgeving op het gebied van horeca, kansspelen en seksinrichtingen. Je bent de primaire adviseur van de burgemeester bij besluitvorming rond evenementenvergunningen en hebt het vermogen om nieuwe ontwikkelingen op dit terrein snel te doorzien en op te pakken.

Profiel
Je bent betrouwbaar, integer en objectief. Je functioneert op HBO niveau. Dit uit zich in een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je durft regie te pakken, initiatief te nemen en hebt absoluut geen afwachtende houding en geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en voldoende relativeringsvermogen.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 13 november 2017 onder vermelding van het vacaturenummer naar het college van Burgemeester en Wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Per e-mail reageren kan ook: vacatures@westvoorne.nl.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie kan je contact opnemen met het teamhoofd OWO Eelco Blanken. Hij is bereikbaar op tel: (0181) 40 81 37.

Reactieformulier

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

U bevindt zich op: Home > Organisatie > Vacatures